neděle 6. prosince 2015

Dárková balení a rozvoz zdarma

Také my přicházíme s tipy na ty zaručeně nejhodnotnější a nejuniverzálnější dárky, jaké je vůbec možné nadělit. Podle nás jsou to kvalitní medy a marmelády, které jsme u příležitosti blížících se svátků oblékly do slušivých svátečních balení. 

Dárková krabička na dvě kilové sklenice je Alenčina ruční práce a patent. Vlnitý karton chrání sklenice před rozbitím a přitom skrz krásně prosvítá světlo. Stojí padesát korun a naplnit jí můžeme dvěma sklenicemi květomedovicového nebo pastovaného medu po dvě stě padesáti korunách. 


Dárková krabička na dvě půlkilové sklenice patří ke stálicím naší nabídky. Má ouško, takže se dá nosit jako taška. Stojí dvacet korun a naplnit jí můžeme dvěma sklenicemi květomedovicového medu po 125 nebo malinového džemu po 100 korunách. 

Do celofánu Vám můžeme nabalit téměř neomezené množství medů i marmelád. Dolů dáváme vlnitý karton, aby se to nerozbilo. Účtujeme dvacet korun.


Medy i marmelády samozřejmě dál prodáváme také v nedárkovém, civilním hávu. Všechna dárková balení zavádíme do našeho stálého sortimentu a rády vám je připravíme i k jiným než vánočním příležitostem.

Až do dne před Štědrým dnem rozváží Honza med zdarma metrem, takže nemusíte zajíždět k nám do Chaber. Do mailu stačí napsat v kolik a na které stanici máte čas, připojit své telefonní číslo a obmednávka dorazí za Vámi.

Těšíme se na viděnou!

Žádné komentáře:

Okomentovat